lördag 26 maj 2012

Bokmässan i Göteborg!

Här planeras det för fullt för företaget! De närmaste månaderna ska det pluggas mycket. Sitter just nu med att översätta en broschyr från polska till svenska, vilket inte är det lättaste. Tanken är att allting ska komma igång ordentligt och vara färdigt till Bokmässan i Göteborg! Det ska verkligen bli spännande att få vara med där. Jag har alltid velat åka dit, men eftersom jag bor en bra bit bort har det aldrig blivit av. Får hoppas att man hinner ta sig en titt runtomkring också.

söndag 20 maj 2012

Recension: Under din hud av Melissa Marr.

 




Serie: Wicked lovely - bok 2.
Sidor: 330.


Genom att tatuera sig vill Leslie markera en vändpunkt i sitt hittills struliga tonårsliv. Men tatueringen binder henne istället samman med mörkrets makter i det Älvrike hon levt helt ovetande om. Hennes bästa vän Aislinn har in i det sista undanhållit Leslie sin egen väl bevarade hemlighet. Och nu kommer Aislinns varningar för sent. Leslie blir en bricka i ett farligt spel där två män är ohjälpligt bundna till henne.


"Under din hud" är uppföljaren till "Mer än ögat ser". Jag hade inte tänkt läsa den eftersom jag blev besviken på den första boken, men nu är jag glad att jag gjorde det. Den här boken var mycket mer spännande än den första även om det fanns en hel del saker som inte riktigt föll mig i smaken. 

För det första var språket tråkigt och stelt, lite som i den första boken och jag tyckte samtidigt att det var synd att den inte handlade om Aislinn och Keenan utom om Leslie som är vän till Aislinn. Boken kändes mörk och dyster. Leslie är en olycklig karaktär. Hon har levt i svåra familjeförhållanden och lider av depression. För att försöka få en ny start i livet väljer hon att skaffa en tatuering, ovetande om att hon samtidigt binder sig till Mörkerhovets konung.

Liksom i första boken finner jag själva berättelsen spännande, men jag sitter samtidigt hela tiden och väntar på att den ska dra igång, att något mer ska hända, vilket det aldrig gör. Det oväntade slutet gör att jag blir besviken och när jag stängt den sista sidan känns boken inte avslutad, att något saknas. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för om jag vill läsa vidare eller inte. De här böckerna ligger på en mittemellan-nivå för mig. De är inte dåliga, men de är inte bra heller. 

BETYG: 3/5

lördag 19 maj 2012

En födelsedagspresent.

Om några dagar fyller jag år och jag har redan fått några presenter! :) Igår fick jag en efterlängtad bok som jag väntat på i över ett halvår. Det handlar om "Noras val" av Becca Fitzpatrick. Tycker att den svenska titeln är lite fel, men det ska verkligen bli spännande att läsa den. Nu hoppas jag att Diablo III är en av de andra presenterna. :)


onsdag 16 maj 2012

Kommit igång.

Då har man kommit igång med alla förberedelser som måste fixas innan man kan dra igång på riktigt med företaget. En hemsida ska fixas, en massa böcker ska läsas så att man är insatt i både det ena och andra, folk ska kontaktas, papper ska skrivas, kurser ska gås och en massa annat som vi antagligen inte ens tänkt på än! Ska bli skönt när allt förarbete är färdigt, men jag måste erkänna att det här är kul! Ska bli spännande att se vad det här leder till. :) 

onsdag 9 maj 2012

NYHET!!

Inom 1-2 månader kommer en HANDELSAGENTUR för boktillverkning att startas! 

Agenturen kommer att vara till för förlag av alla möjliga slag samt för privatpersoner!

Mer information kommer inom kort. :)

måndag 7 maj 2012

Inom kort ...

Nu i veckan kommer fler saker att börja falla på plats när det handlar om företaget som min mamma och jag kanske kommer att starta inom kort. Jag vet fortfarande inte riktigt vad det hela går ut på, men om några dagar borde jag veta fler detaljer. Ska helt klart bli intressant att se hur det här utvecklar sig, eller om det utvecklar sig över huvud taget. Men både jag och min mamma är väldigt positivt inställda i varje fall. :)

Jag vet att det har varit lite dött här på bloggen, men nu känns det lite som att saker börjar lugna ned sig. Hoppas kunna lägga upp en bokrecension snart och även skicka in mitt manus till några förlag! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...