torsdag 7 april 2011

Jag trodde att jag var färdig.

Jag trodde att jag var färdig, men att skriva en bok är verkligen ett evighetsprojekt. Jag har insett att min bok kanske har större chanser om jag ändrar några småsaker. Fast småsaker är de kanske inte. Ska bland annat ändra huvudkaraktärens namn och ålder. En annan karaktär ska också få byta namn, känner mig inte nöjd med dem nuvarande namnen. Det är Legenden om revial'thor jag talar om - en bok jag började skriva sommaren 1999. Jisses ... Skrev den på tre-fyra månader, men den har genomgått en ordentlig genomgång sedan dess.


2 kommentarer:

 1. Hej..
  Snubblade över "Månstenen" och är nu på kapitel 30, efter 2 dagar. Med tanke på att jag inte har läst en bok på 10 år, så kan jag bara säga att det är ett väldigt gott betyg. Tycker den är så bra att jag gärna hade sett den som film.

  Har tyvär lite svårt att hålla reda på karaktärerna eftersom jag inte kan lära mig vem som heter vad, men namnen passar ju in i sammanhanget, så det får man leva med =)

  Där finns bara EN liten sak som stör mig, och det ser jag i detta inlägget att du förmodligen funderat på..
  Som mamma till en 11-årig flicka, känns det inte alls bra att Diendre är så ung som 10 år när allt på allvar börjar. Nu har hon blivit 13, men det känns fortfarande lite väl ungt.

  SvaraRadera
 2. Hej Totta!
  Vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket för din fina kommentar om min bok. :D

  Boken får just nu en stor genomarbetning där jag bland annat kommer att höja Diendres ålder samt byta namn på henne och en annan karaktär. Så den kommer att se lite annorlunda ut när den skickas in till förlagen. :)

  /Nellie

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...