lördag 29 september 2012

Så här var det på bokmässan.

Då var man hemkommen från bokmässan. Huvudet värker och fötterna är ömma. Jag har stått på benen i två långa dagar samt gjort en tur och retur resa mellan Stockholm och Göteborg under dessa dagar. Då känns det i kroppen kan jag lova. 

Bokmässan var större än vad jag hade förväntat mig. Det var min första gång där och jag vet inte hur många gånger jag lyckades tappa bort mig bland alla montrar. Många böcker som fanns där var också hemskt dyra. Knappt några mässpriser, skulle jag säga. De var istället till helt vanliga bokhandelspriser. Dålig stil, enligt min mening. Fast självklart fanns det en och en annan bok till riktigt billiga priser också.

Jag kom i varje fall inte tomhänt därifrån. Fick med mig sex böcker som jag känner mig nöjd med. 

 

Jag träffade bland annat Kim M. Kimselius och köpte hennes bok "Att skriva med glädje". Fick den även signerad vilket var kul. Det ska bli intressant att läsa den och se om jag kan få några bra råd som hjälper på vägen. 
 
Jag kom hem med den här också - "lär dig läsa noter - steg för steg" av Rod Fogg. Tyckte det var lite kul eftersom jag alltid haft ett stort intresse för musik och velat lära mig noter för att kunna skapa egen musik en vacker dag. Som yngre när jag hade tillgång till ett piano lyckades jag få ihop några egna låtar som jag fortfarande minns. 
Jag träffade även författaren Monika Häägg som har skrivit ungdomsböckerna om stenåldersflickan Fry. Eftersom jag alltid haft ett stort intresse för allt som har med vikingatiden, stenåldern osv att göra blev jag självklart intresserad och köpte alla fyra böckerna i serien. 
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...