fredag 2 augusti 2013

Her cyborg.

Gillar du att läsa paranormal romance? Gillar du att läsa om cyborger? Då rekommenderar jag att du håller ett öga öppet för min kommande bok:

HER CYBORG (BOUND BY HER #1)

Beräknat publiceringsdatum: Jan/Feb 2014
OBS: Det här är en bok för personer över 18 år.

If you can't find Mr Right, why not create him?


4 kommentarer:

 1. Häftigt med någon som vågar publicera sina egna verk! Jag har funderat på detta själv, min bok är ännu inte klar men när den är det kommer jag absolut kolla på olika sett att få ut min berättelse på bokmarknaden. Är det en enkel process att publicera själv? Jag förstår att det kräver en del arbete men är det svårt? Kan vem som helst göra det?

  SvaraRadera
 2. Hej Emina! Självklart kan alla publicera själva! Det är faktiskt enklare än vad många tror, men mycket beror på om man bara tänker publicera i Sverige eller internationellt. I Sverige kan man vända sig till exempel till Publit och Elib för att lägga upp e-böcker gratis. Dock kostar det om man vill få sin bok omvandlad til en e-bok.

  Jag har lärt mig så mycket som möjligt själv för att få ned kostnaderna. Jag har lärt mig själv till exempel att använda Indesign och Gimp. Två program som är ett måste om man ska publicera själv. Självklart kan man använda andra program men något bildredigeringsprogram och ett layoutprogram bör man ha. Då kan man skapa egna omslag och inlagor, vilket spar en massa pengar. Dock måste man ha ett företag om man vill publicera själv.

  Om man även vill trycka sina böcker måste man hitta något bra och billigt tryckeri. Jag rekommenderar att söka sig utomlands för där är det billigare. Själv använder jag mig utav ett tryckeri som du hittar på www.boksfactory.se. Det finns i Polen, men har svenska representanter.

  Hoppas det hjälper lite. :)

  mvh/Nellie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, stavade fel tryckeriets namn. www.booksfactory.se ska det vara. :)

   Radera
  2. Tack så mycket, det hjälpte absolut! :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...