lördag 5 februari 2011

Det tar tid att skriva.

Att skriva handlar om tålamod, och det är något jag ofta stör mig på. I mitt huvud finns det många böcker som bara väntar på att bli nedskrivna. Tyvärr arbetar mina händer långsammare än vad mitt huvud gör. 
Jag önskar ibland att det endast ska ta 2-3 timmar för att få ned den där boken på 400 sidor som finns i mitt huvud. Att sedan få sitta nöjd och belåten med mästerverket som inte behöver korrekturläsning eller förbättring. Japp ... det hade inte varit helt fel. 
Synd bara att verkligheten inte ser ut så. Men jag är ändå nöjd (vi låtsas det i varje fall) med dem 2-3 sidor som oftast blir skrivna per dag.

"Dödens gåva" kallas den bok jag arbetar på just nu. Det är en fantasysaga som utspelar sig på vikingatiden. En perfekt bok för den som gillar att bli känslomässigt berörd. 
Namnet är fortfarande preliminärt, men det får duga för stunden. 110 sidor har jag skrivit på den. Inte helt fel, men jag hade hoppats vara på sida 200 eller mer. 


1 kommentar:

  1. 2-3 sidor om dagen ska du absolut vara nöjd med! Det är mer än vad jag skriver. Fast jag skriver mycket i perioder och ingenting i perioder. Just nu redigerar jag, och det plus research är halva jobbet för mig.
    Ha det fint och kram!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...