måndag 16 januari 2012

Bloggen har fått en makeover!

Om några dagar har den här bloggen varit igång i ett helt år! Jag tror att den kommer att vara igång i många år till för jag har inte några planer på att lägga ned. :) 

Under det gångna året fick bloggen drygt 4000 sidvisningar, vilket inte är särskilt mycket. Men jag har märkt att det har ökat kraftigt de senaste månaderna tack vare recensionerna. De flesta sökord som lett folk till bloggen har just varit de recenserade böckernas titlar. Så jag kommer helt klart att fortsätta med det!

För att fira det gångna året har jag gjort några förändring på bloggen. Jag har bland annat lagt till en bild på mina handskrivna böcker på framsidan samt skapat en ny sida som heter "recensioner". Där kan man få en snabb överblick över vilka böcker jag läst och vilka jag planerar att läsa. Jag har även skrivit om sidorna "om mig", "mina böcker" och "tjänster". Allt för att försöka få bloggen så bra som möjligt. Utöver det har jag gjort några små förändringar lite här och där. 

Jag hoppas att bloggen kommer att fortsätta utvecklas och att fler hittar hit. :)


/Nellie C Lind

2 kommentarer:

  1. Grattis i förskott! :) Kul att höra att sidvisningarna ökar. Det tar tyvärr ett tag innan folk märker att man finns, så är det nog för alla som bloggar.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, så är det nog, men det går framåt! Det är det viktiga. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...