onsdag 13 juni 2012

Jag ska pröva att skriva på engelska.

Jag har fått en lite tokig och rolig idé. Jag känner mig lite sugen på att skriva noveller på engelska och publicera dem som e-böcker genom till exempel www.lulu.com och sedan lägga upp dem på Amazon. Det skulle vara kul att se om det ger något. Jag behärskar engelska rätt bra, men att skriva noveller på engelska lär bli en utmaning eftersom jag har aldrig skrivit noveller på engelska förut. Men det är något jag ser fram emot att pröva. Funderar ärligt talat på att skriva min vampyrbok på engelska. Ja, det är väl bara att sätta igång! :)

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det blir väldigt svårt att skriva en originaltext på engelska. Då måste man ju "tänka på två språk samtidigt", vilket blir jättejobbigt i längden. Då är det bättre att göra som jag att översätta texter på svenska till engelska. Då behöver man bara tänka på ett språk, vilket förenklar arbetet avsevärt.

    SvaraRadera
  2. Jag har tyvärr inga noveller att översätta till engelska och mina böcker vet jag inte om jag så gärna vill börja översätta heller, inte än i varje fall. Tänkte börja smått så får vi se var det leder. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...