söndag 31 juli 2011

Bokrecension.

FALLEN ÄNGEL AV BECCA FITZPATRICK


HANDLING:

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande. Patch dyker upp överallt i Noras liv, och verkar dessutom veta mer om henne än hennes närmaste vänner. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly ...


FÖRDELAR:

Det här är en bok som jag sträckläste. Det är sällan jag finner en bok som lyckas fånga mig som denna har gjort. Den är rolig, spännande och komisk. Patch har en härlig och kaxig attityd som man bara inte kan låta bli att tycka om. Nora känns som en trovärdig karaktär även om hon ibland gör saker som får mig att tänka att så skulle jag aldrig våga göra!
Boken är välskriven, lättläst och väldigt spännande. Lite utav en deckare där man får följa Nora medan hon försöker lösa mysteriet med Patch. 
Författaren ger läsaren dessutom en helt ny syn på änglar!

NACKDELAR:

Här har jag egentligen ingenting stort att anmärka på. Det handlar mer om en smakfråga. Jag är inte särskilt förtjust i att boken är skriven i jag-form, men jag älskar den ändå! :D

BETYG:
5/5 


/Nellie C Lind 

2 kommentarer:

  1. Du är den andra jag bara idag sett läsa denna bok och gett ummen upp, kanske borde ta mig en sväng till bokhandeln och plocka på mig den!

    SvaraRadera
  2. Fia: Om du gillar änglar och en massa känslor så lär du inte bli besviken! :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...