fredag 7 oktober 2011

Biblioteket.

Igår fick min lilla familj för sig att gå till biblioteket. Först var det tänkt att bara min sambo skulle gå, han ville gärna ha en bok att läsa ... och jag blev självklart lite småsugen - även om jag redan har böcker hemma som väntar på att bli lästa. :P

Men vi drog iväg och fick med oss en kasse full med böcker. Min son lånade fyra, jag två och sambon en. 
Jag lånade "Torment" av Lauren Kate. Det är fortsättningen till "Fallen" som jag håller på att läsa just nu. Jag lånade även "Vampyrens märke" av P.C Cast och Kristin Cast. 


 /Nellie C Lind

5 kommentarer:

 1. Jag har läst hela house of night serien, i alla fall så långt som den är översatt, och sitter otåligt och väntar på nästa bok. Jag fastnade helt för den serien. Lätt att läsa och den blir mer och mer spännande för varje bok. Den är inte bara vampyrer utan mer magi vilket jag tycker gör den väldigt bra.

  Trevlig läsning.

  SvaraRadera
 2. Låter lovande! Intressant att se om jag kommer att tycka likadant. :)

  SvaraRadera
 3. Vampyrens märke är okej, men den serien blir bara sämre och sämre, karaktärerna är så löjliga och detsamma är dialogerna. Trots det så kan jag ändå inte låta bli att fortsätta läsa den. Helt skumt.

  SvaraRadera
 4. Ja, jag funderade på om jag skulle kommentera själva kvalitén på texten för jag kan hålla med om att den är väldigt simpel och så men den är beroendeframkallande :D

  SvaraRadera
 5. Anna - Jag förstår vad du menar. Har nu läst Vampyrens märke och tyckte att den var helt ok, men inte mycket mer än så.

  Perny - Ska bli intressant hurdan bok nr 2 är. Även om jag tyckte att ettan var helt ok så ser jag fram emot tvåan.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...