lördag 1 oktober 2011

Väntans tid.

Det känns just nu lite som att ingenting händer. Nu när "Dödens gåva" är färdig sitter jag i stort sätt bara och väntar. Boken är skickad till några vänner och bekanta som är snälla nog att hjälpa mig med korrekturläsningen och under tiden kan inte jag göra särskilt mycket mer. Jag vill inte heller korrekturläsa boken igen förrän alla andra gjort det så att mitt huvud får chansen att vila sig från boken ett tag. 

Försöker skriva på min nya bok "Mörkrets märke" och jag har skrivit ca 20 sidor, men det går lite trögt. Inte för att jag inte vill skriva utan för att jag inte riktigt vet hur jag ska gå till väga. Så för det mesta sitter jag bara och klurar på vad karaktärerna ska göra.
Boken utspelar sig till en viss del i vår värld, i vår tid, vilket är något helt nytt för mig. Mina böcker brukar alltid utspela sig i helt påhittade världar, men det kommer nog att gå bra. :)

 /Nellie C Lind

4 kommentarer:

  1. Jag borde skriva, men sitter istället på nätet. Intalar mig själv att jag gör research. Har idag skrivit en sida. Suck!

    SvaraRadera
  2. Du kanske bara behöver en liten paus? Det kommer säkert igång igen och innan du vet ordet av har du skrivit 20 sidor till. Jag fick en knäpp idé för ett tag sedan att flytta mitt manus till "vår" värld. Mycket arbete väntar och jag har knappt kommit igång ännu.

    SvaraRadera
  3. Skrivprocess: Tack för din kommentar. Jag tar det som det kommer. :) Det gör inte så mycket att det går lite trögt. Det viktiga är att det går framåt. Började idag på kapitel 4, vilket känns rätt skönt. :D

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...