fredag 21 oktober 2011

Bokrecension: Fallen av Lauren Kate.


I samma ögonblick som Luce får syn på Daniel känns det som att hon sett honom någonstans förut och det dröjer inte länge förrän hon är förälskad. Hon inser snabbt att han bär på en hemlighet och Luce beslutar sig för att ta reda på vad han döljer. 

Det här är en bok om änglar och demoner. Bokens framsida är väldigt tilltalande och fångar mig på en gång. Jag ser verkligen fram emot att få läsa den, trots att jag läst recensioner där boken fått dåliga betyg. Självklart tänker jag att jag kommer säkert att tycka om den eftersom den handlar om änglar, för sådana böcker brukar jag sluka! 

Men jag läser och läser och läser - och ingenting händer! Boken känns rätt ut sagt väldigt lam och jag får ingen bra kontakt med karaktärerna heller. Men jag fortsätter att läsa för jag vill ändå skriva en recension om den, annars hade jag nog lagt den ifrån mig för länge sedan. 

Jag lever mig inte in i karaktärernas värld och huvudkaraktären Luce känns väldigt tråkig. Boken är på 452 sidor och inte förrän jag kommer till ungefär sida 380 börjar det äntligen hända saker! Först då blir boken spännande och slutet får mig att bli nyfiken på fortsättningen. Det får mig att vilja ta reda på vad som kommer att hända för många frågor lämnas obesvarade. Så jag tänker fortsätta läsa serien och ge den en chans till, men jag är glad att jag lånade bok 2 "Torment" från biblioteket istället för att köpa den. 

BETYG:
2-/5

/Nellie C Lind

2 kommentarer:

  1. Jag fattar inte hur den här serien kan vara så populär...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...