tisdag 28 februari 2012

Idag kom min beställning!

Idag fick jag min första beställning från Amazon!


Det blev hela sex böcker, alla på engelska, men jag måste erkänna att det gör inte mig särskilt mycket längre att behöva läsa på engelska. Börjar nog vänja mig. Nu gäller det bara att bestämma sig för vilken jag ska börja med. :)

Det här är en bokserie som jag blev väldigt nyfiken på. Så nyfiken att jag beställde både första och andra boken! En bok om änglar, så klart. :)

Författaren heter L.A Weatherly. "Angel" är första boken. 
En till bok om änglar, om de fyra ärkeänglarna Michael, Uriel, Azrael och Gabriel som söker efter sina trolovade. Blev lite nyfiken på den här även om den av någon anledning känns lite för mycket. Får se om jag tycker likadant när jag läst den.

"Avenger's angel" här är första boken ur serien "The lost angels" av författaren Heather Killough-Walden. Det finns dock en introduktionsbok "Always angel" för serien och om jag fattat det rätt finns den endast att få tag i som e-bok.Det här är fjärde boken ur Julie Kagawas underbara serie om alver. Jag längtar efter att få börja läsa den här. Den handlar om alvprinsen Ash som har svurit Meghan att han ska hitta ett sätt för dem att vara tillsammans.

Enligt Harlequin kommer den svenska versonen i December, och jag kände att jag inte orkade vänta tills dess. Det här är absolut av de bästa serierna jag läst!

Till hösten ska även den femte boken släppas på engelska.

Jag blev bra nyfiken på den här boken! Tidsresor handlar den om, vilket jag finner väldigt spännande, så bara för den sakens skull var jag tvungen att kolla in den. 

Boken heter "Tempest" och är skriven av Julie Cross.Nikki har sex månader på sig för att ta farväl av sina kära innan hon måste återvända till Underjorden. 

Även den här boken tilltalar mig och framsidan är verkligen vacker. Ser fram emot att få läsa den.

"Everneath" heter den och är skriven av Brodi Ashton.

2 kommentarer:

  1. Nice med nya böcker :)

    Tempest läste jag ut igår och tyckte att den var okej, var inte så bra som jag hade hoppats på tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är alltid lika härligt att få nya böcker! :D

    Det var tråkigt att höra.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...